середа, 05 травня 2021 19:09

Гейтс і Безос: хто ще є найзавиднішими холостяками-мільярдерами
5

Мільярдер, філантроп і засновник Microsoft Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою. Бізнесмен, статки якого становлять $130,5 млрд, буде одним із завидних холостяків. 65-річний Гейтс є четвертою найбагатшою людиною світу.

Хто ще з мільярдерів є холостяком, розповідає Gazeta.ua.

Засновник компанії Amazon 57-річний Джефф Безос є найзаможнішою людиною в світі. Його статки становлять $197,1 млрд. Близько двох років тому Безос розлучився з письменницею Маккензі, з якою провів у шлюбі 25 років. Пара виховувала разом чотирьох дітей.

Мільярдер, філантроп і засновник Microsoft Білл Гейтс розлучається з дружиною Меліндою
Фото: instagram.com/thisisbillgates
Засновник компанії Amazon Джефф Безос є найзаможнішою людиною в світі
Брайан Ческі, який разом з друзями створив сервіс для оренди житла Airbnb, має статки в розмірі ,8 млрд
Український емігрант, який заснував один з найуспішніших месенджерів WhatsApp, Ян Кум має статки ,2 млрд
Засновник соціальної мережі Twitter і сервісу мобільних платежів Square Джек Дорсі за освітою не лише програміст

39-річний Брайан Ческі, який разом з друзями створив сервіс для оренди житла Airbnb, має статки в розмірі $12,8 млрд. Він є найбагатшим ріелтором світу і досі - холостяком.

Український емігрант, який заснував один з найуспішніших месенджерів WhatsApp, 45-річний Ян Кум звільнився з Yahoo 2007-го. Два роки потому разом з другом створив мобільний додаток. У 2014 році програмою користувалися понад 400 млн. Того ж року компанія-гігант Facebook запропонувала купити месенджер. Зараз статки Кума становлять $10,2 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск за день збіднів на $5 млрд через аварію за участі автомобіля Tesla

Засновник соціальної мережі Twitter і сервісу мобільних платежів Square 44-річний Джек Дорсі за освітою не лише програміст. Він також має спеціальність масажиста і деякий час працював по ній. Дорсі має статки в розмірі $13,6 млрд.

Засновник Microsoft 65-річний Білл Гейтс і його дружина 56-річна Мелінда Гейтс заявили, що розлучаються. У понеділок, 3 травня, вони опублікували однаковий допис у Twitter. Новина, що подружжя розриває стосунки, стала неочікуваною. Пара була в шлюбі 27 років.

Зараз ви читаєте новину «Гейтс і Безос: хто ще є найзавиднішими холостяками-мільярдерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі