четвер, 27 січня 2011 17:34

Галліна залишає сцену заради бізнесу

Галліна залишає сцену заради бізнесу

Співачка Галліна цього року планує відкрити ресторан та запустити свою кулінарну передачу.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Це моя нова ціль. Чекаю хороших умов. Бо люди вже не тратять гроші направо-наліво. Перестали пити шампанське, а стали пити горілку", - зауважила співачка.

Галліна зізналась, що не буде записувати альбомів і знімати кліпи.

"Тепер спів для мене буде просто хоббі, а не заробляння грошей. До кризи все було прекрасно, а зараз гонорари артистів дуже впали. Маю бізнес, пов'язаний із орендою нерухомості: офісів, квартир і будинків", - розповіла вона.

Cпівачка також зізналась, що "регіонал" Василь Горбаль досі залишаєть для неї близькою людиною.

"Василь і моя донька - це дві найближчі для мене людини в житті. Ми розійшлися по своїй дурості. Бруду на нього я ніколи не виливала, бо він мене нічим не образив. Я особисто подала на розлучення і він погодився. Ділячи майно, торгувалися, як на базарі, але Василь багато в чому мені поступився. У нас хороші стосунки, часто зідзвонюємося. Він в курсі всіх моїх подій, я в курсі його. Може, колись, якщо він не одружиться і я заміж не вийду, ми зійдемося. Я вже йому кажу: "Горбаль, коли ти вже женишся? А то в холостяках можна довго сидіти". Він відповідає, що не хоче поки", - поділилась Галліна.

Зараз ви читаєте новину «Галліна залишає сцену заради бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі