середа, 16 липня 2008 12:51

Галкін купив Пугачовій обручку на весілля за $1 млн (ФОТО)

Максим Галкін готується до весілля з Аллою Пугачовою. Він навіть вже купив обручку примадонні за 1 млн доларів. Як стало відомо газеті "Життя", приїхавши в Юрмалу на гастролі, Галкін зробив рейд ювелірними магазинами. У результаті він обрав виріб з білого і жовтого золота з діамантами фірми Cartier за 800 тисяч євро ($1279200).

Поки що Алла Борисівна каблучку не носить, тому що вони з Максимом ще не бачилися. З Юрмали гуморист відразу ж відправився на гастролі до Вітебська. Але Пугачова без нього не нудьгує, вона багато часу проводить зі своїм другом, дизайнером Валентином Юдашкіним, який шиє весільну сукню для примадонни.

Важко повірити, але, не дивлячись на те, що Пугачова чотири рази виходила заміж, у неї жодного разу в житті не було пристойного весільного наряду, пише таблоїд. Перший раз співачка виходила заміж за Міколаса Орбакаса, коли їй було 20 років, і скромна сукня була куплена в магазині "Для молодят" за 20 рублів.

Зі Стефановичем і Болдіним Пугачова розписалася з потреби, тому що владі не подобалося, що така відома артистка живе в цивільному шлюбі. Ніяких спеціальних приготувань не було, сукні були звичайні. І навіть на вінчання з Філіпом Кіркоровим сукню купили мало не в першому магазині в Єрусалимі, де не було великого вибору.

Тепер же Пугачова вирішила підійти до справи ґрунтовно - вона дала місяць Валентину Юдашкіну на те, щоб він визначився з ескізом і тканиною.

Готується до весілля і Галкін. Він навіть переніс терміни здачі свого замку в підмосковному селищі Грязь з квітня 2009 року на вересень 2008.

"Найголовніші роботи майже завершені, - розповіли будівельники, які працюють в будинку з ранку до глибокої ночі. - Господар купує дуже дорогі меблі. Щодня що-небудь привозять. Нещодавно привезли величезне ліжко розміром з невелике футбольне поле, його встановлять на третьому поверсі в спальні господарів".

Місцеві жителі із задоволенням обговорюють майбутнє свято. За їх відомостями, на весілля Максим скличе 400 гостей, влаштують фейєрверк і танці.

Столи для гостей, швидше за все, накриють на першому поверсі, там дуже великий камінний зал. А ось дивитися фейєрверк гостям буде зручніше з літньої тераси, розташованої на даху будинку. Весілля обійдеться в декілька мільйонів доларів, повідомляє ФАКТNEWS.

Фото e-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Галкін купив Пугачовій обручку на весілля за $1 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі