четвер, 11 жовтня 2012 17:06

Гай Річі зібрався одружися зі своєю вагітною подругою

Гай Річі зібрався одружися зі своєю вагітною подругою
Режисер вже зробив пропозицію Фото: posecretu.com

Британський кінорежисер Гай Річі зібрався одружитися зі своєю подругою, моделлю Джекі Ейнслі, повідомляє People з посиланням на представника пари.

За наявними відомостями, Річі вже зробив пропозицію коханій - про це свідчить і каблучка на безіменному пальці її лівої руки. Коли саме відбудеться весілля режисера і його обраниці, поки не повідомляється.

Роман Річі та Ейнслі почався в 2010 році, через два роки після того, як він розлучився зі своєю першою дружиною, поп-співачкою Мадонною. У 2011 році у режисера і моделі народився син, якого назвали Рафаелем. Зараз Ейнслі чекає на другу дитину.

Раніше повідомлялося, що Річі і Ейнлсі одружаться незабаром після народження первістка, але в підсумку ці відомості не підтвердилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гай Річі вдруге став батьком

У Річі є двоє дітей від шлюбу з Мадонною. Старшому синові режисера і співачки, Рокко, 12 років, а молодшому — прийомному Девіду, 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Гай Річі зібрався одружися зі своєю вагітною подругою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі