понеділок, 05 грудня 2011 10:42

Фото 19-річної Мерилін Монро продали за $350 тисяч

Колекція фотографій, на яких зображена молода Мерилін Монро, продана на аукціоні в Каліфорнії. Як повідомляє Associated Press, знімки пішли з молотка за 352 тисячі доларів. Крім власне фото покупець (його ім'я не називається) отримав негативи і право розпоряджатися кадрами на свій розсуд.

Про те, що аукціонний дім Julien's Auctions збирається продати ранні фото Монро, стало відомо восени 2011 року. Тоді представники організації повідомили, що в їхнє розпорядження потрапили знімки актриси, зроблені в 1946 році, коли їй було 19 років і коли в неї ще було темне волосся. Фотосесію в Голлівуді для дівчини влаштував Джозеф Джасгур.

Знімки молодої актриси і моделі Монро, яка тільки починала кар'єру, були продані, щоб погасити борги, що залишилися в сім'ї фотографа (Джасгур помер у березні 2009 року). Рішення про передачу фото на аукціон було прийнято в суді у вересні 2011 року.

У рамках минулого в Каліфорнії аукціону крім фотографій Мерилін Монро також було продано і кілька інших цікавих лотів. Так, наприклад, серед них опинилася сукня Леді Гаги (31 тисяч 250 доларів), а також карикатура на Джона Леннона і Йоко Оно, намальована самим музикантом у 1969 році (90 тисяч доларів).

Зараз ви читаєте новину «Фото 19-річної Мерилін Монро продали за $350 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі