середа, 25 березня 2020 14:30

Фолк-гурт показав сучасну зміну любовних ролей у відеороботі

Фолк-гурт показав сучасну зміну любовних ролей у відеороботі
Поняття чоловічої й жіночої поведінки наразі все більше розмивається у суспільстві, зокрема, і в особистих стосунках Фото: надане піар-агентом музиканта

Фолк-гурт "Pororoka" представив відео на трек "Цариця" з майбутнього альбому.

Головна роль у відео дісталася актору Кирилу Шевченкові. З вірним другом, якого зіграв Іван Коваль, "цариця" сидить і чекає змін: іноді свариться з товаришем через дрібниці, лютує та здебільшого просто нудьгує. У звичний перебіг їхнього життя увірвалась дівчина з активною позицією. Вона довго шукала собі саме такого хлопця, навіть самостійно склала на нього фоторобот. Її зіграла акторка Катерина Мінковська.

Поняття чоловічої й жіночої поведінки наразі все більше розмивається у суспільстві, зокрема, і в особистих стосунках.

"Усталені стереотипи руйнуються. Чимало жінок не соромитися відкрито проявляти свої наміри й робити крок першими. Натомість чоловіки охоче приміряють на себе ролі, які раніше вважалися суто жіночими. Це не є чимось поганим чи хорошим. У кожної людини свій характер, темперамент. Саме це має бути визначальним чинником у поведінці, а не нав'язані ззовні очікування. Наш головний герой, правда, дещо загрався у ролі такого собі "царюна". Але спохватився - залишив трон та булаву заради щирих почуттів. Вийшовши із зони комфорту, він звільнив і свого вірного друга, який нарешті став у повний зріст і відправився шукати свій шлях", - розповідає фронтвумен гурту, Світлана Сугак.

Невеличкий театральний етюд став спільною постановкою та творчим експериментом акторів і музикантів. Знімав та монтував відео - Андрій Бойченко та Світлана Сугак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косить він усіх підряд, як маленьких поросят: пісня про коронавірус набуває популярності

Нещодавно гурт презентував дебютний альбом. Робота над ним тривала близько 2 років. Вихід нового альбому гурту Pororoka запланований на 2020 рік. До нього увійде 5 треків - "Цариця", "Гірка", "Де мене шукаєш", "Дуйся" та "Жовтий".

Гурт засновано у 2017-му після участі у конкурсі, присвяченому творчості Т.Шевченка "Ше.Пісня". За результатами конкурсу пісня "Нащо"(на вірш Кобзаря "Нащо мені чорні брови"). Увійшов до пісенної збірки конкурсу. У 2019-му гурт посів перше місце на конкурсі молодих виконавців рок-фестивалю "Тарас Бульба" у Дубному Рівненської області. У березні 2020 випустив дебютний однойменний альбом. Назва гурту означає гігантську хвилю, яка утворюється двічі на рік на річці Амазонка, коли води Атлантики стикаються з річними.

Зараз ви читаєте новину «Фолк-гурт показав сучасну зміну любовних ролей у відеороботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі