середа, 25 листопада 2020 13:53

Фільм із Джамалою змагатиметься за премію "Греммі"

Фільм із Джамалою змагатиметься за премію "Греммі"
Джамала ще й зіграла саму себе в одному з епізодів картини. Фото: Джамала у Facebook

На премію "Греммі" номінували саундтрек до художнього фільму Девіда Добкіна "Євробачення: Історія вогненної саги".

У записі стрічки брала участь українська співачка Джамала, пише "Новое время".

Попурі з участю переможців і найяскравіших учасників Євробачення останніх років номінували в категорії Best Compilation Soundtrack for Visual Media. Саундтрек конкурує в номінації "Греммі" з саундтреками картини "Кролик Джоджо" і мультфільму "Холодне серце 2".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм став кращим на кінофестивалі в Італії

Фільм "Євробачення: Історія вогненної саги" представили 26 червня на стрімінговій платформі Netflix. Це комедія, знята американським режисером Девідом Добкіним за сценарієм Ендрю Стіла і Вілла Феррелла.

Джамала ще й зіграла саму себе в одному з епізодів картини. Зйомки сцени за участю Джамали проходили в замку Небуорте-хаус XV ст. в англійському графстві Хартфордшир. Там знімали епізоди таких картин, як "Гаррі Поттер" і "Кубок вогню".

Євробачення-2021 може не відбутися через пандемію Covid-19. Організатори оголосили особливе правило під час коронавірусу, говориться на офіційному сайті. Згідно з нововведенням, кожен учасник має записати живе виконання конкурсної пісні. Це відео організатори використають, якщо представник країни-учасниці не зможе відвідати Роттердам.

Зараз ви читаєте новину «Фільм із Джамалою змагатиметься за премію "Греммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі