пʼятниця, 24 лютого 2012 14:42

Філіп Кіркоров привіз дочку в Росію і показав на камеру
9

Фото: Фото: 1tv.ru

Популярний виконавець і новоспечений батько Філіп Кіркоров нарешті всім довів, що у нього дійсно є дочка. Артист привіз крихітку Аллу-Вікторію до Росії і показав її журналістам.

Мабуть, Філіп Кіркоров взяв реванш у журналістів, які стверджували, що у співака насправді немає ніякої дочки. Філіп привіз Аллу-Вікторію до Росії з Америки і показав її представникам ЗМІ.

"Я на них дивився і думав, як вони всі, ці шалені канали та журналісти, будуть дивитися мені в очі. Вони заявляли, що в мене немає взагалі дочки", - заявив Філіп Кіркоров.

Артист привіз дочку у власний будинок у Підмосков'ї, щоб його дівчинка дихала виключно свіжим, а не загазованим повітрям Москви. Однак артист, незважаючи на камери, ревниво охороняв обличчя Алли-Вікторії, тому маля видно вкрай мало, однак можна не сумніватися, що це дійсно дитина, а не лялька. За словами Кіркорова, донька добре перенесла переліт. Їх супроводжувала тітка Філіпа Марі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіп Кіркоров співає дочці болгарські колискові

Будинок виявився повністю готовий для вселення маленької дочки Кіркорова. Камери зняли дивовижну кімнату - дитячу - з незвичайною яскравою люстрою, білими поличками з різнокольоровими іграшками, веселий комод з ніжками, буквально взутими в туфельки. Сам господар будинку, відкинувши весь свій сценічний образ, постав зовсім щасливим батьком, в очах якого часто стояли сльози.

Філіп тепер планує готувати Аллу-Вікторію до хрестин. Церемонія відбудеться 8 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров привіз дочку в Росію і показав на камеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі