вівторок, 15 квітня 2014 13:34

Фанатів "Гри престолів" поведуть по ключовим місцям зйомок серіалу
3

Фото: buro247.ru

Спеціально для фанатів найгучнішого серіалу каналу HBO компанія Crystal Cruises створила екскурсію за ключовими місцях зйомок.

Фанати знають, що місцем зйомок є Північна Ірландія. Держава вирішила використовувати своє вигідне "положення" для залучення більшої кількості туристів, адже сьогодні багатьом би хотілося зазирнути за лаштунки серіалу і дізнатися більше про міфічні світах Вестерос і Ессос. Так народилася ідея створити екскурсії за ключовими місцях зйомок "Ігри престолів" з відвідуванням Белфаста, замком XVIII століття Касл Уорд ( Castle Ward) з 820-акровою територією, що стала центральною точкою розвитку подій в першому і другому сезонах.

Фанатам буде надана можливість сфотографуватися з костюмами, що викоривовуалися під час зйомок, їм покажуть, як старовинні ірландські замки з довгою історією перетворилися на сцени з серіалу, а також нададуть шанс спробувати себе в найпопулярнішому середньовічному виді спорту - стрільбі з лука.

Зараз ви читаєте новину «Фанатів "Гри престолів" поведуть по ключовим місцям зйомок серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі