середа, 11 червня 2008 09:51

Євгеній Петросян через коханку розлучається з Оленою Степаненко (ФОТО)

 
Після 18 років спільного життя 55 літня Олена і 62 літній Євгеній Ваганович вирішили розвестися і роз"їхалися по різних квартирах.

Степаненко і Петросян - обидві сильні особи. На сцені вони чудово доповнюють один одного, а ось в житті стикаються як два бронепоїзди. Близький друг сім"ї Сергій Дроботенко, якого Євгеній Ваганович буквально вивів на сцену, одним з перших дізнався про розкол в їхній сім"ї.

- Вони здавалися всім ідеальною парою, - говорить він. - Але насправді це була лише видимість. Дві творчі люди в будинку - це дуже важко. Тим більше що Олена і Євгеній Ваганович - працівники одного жанру. Я знаю про їхнє розлучення, але при цьому знаю, що вони такі люди, такі виховані, що ніколи не виноситимуть свої особисті справи напоказ. На людях вони тримаються ідеально. Я як друг сім"ї можу сказати, що іноді ставав свідком сварок між ними. Олена - дуже ревнива людина, а у Євгенія Вагановича, звичайно, багато прихильниць і багато спокус. Бувало, вони кричали один на одного. Але, думаю, що причина не тільки в особистому. У Степаненко є образа на Петросяна, що вона не реалізувалася в творчості на такому ж високому рівні, що і він. Адже вона не менш яскрава артистка! Я навіть писав монологи спеціально для неї.

Дроботенко умовчує про ще одну причину, яка з"явилася приводом для того, щоб розійтися, - появу молодої пасії у Євгенія Вагановича. Кореспонденти газети "Жизнь" познайомилися з нею абсолютно випадково, коли приїхали в офіс гумориста. І від співробітників Петросяна дізналися, що не так давно з адміністраторів 26 літня Тетяна Подольська була "переведена" в директори і особисті помічники. "Зараз ближчої людини для Петросяна немає!" - резюмували співробітники офісу.

Та і сама Тетяна, як тільки мова зайшла про її шефа, не стала нічого приховувати:

- Я дуже люблю Євгенія Ваганича, - говорить вона. - Він для мене - найближча людина. Я іноді дивлюся на нього із глядацького залу, і мені здається, що я найщасливіша людина на світі. Він талановитий, добрий, приголомшливий чоловік!

Зараз ви читаєте новину «Євгеній Петросян через коханку розлучається з Оленою Степаненко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі