четвер, 04 вересня 2008 17:28

Єва Лонгорія танцювала секс-танець з Маріо Лопесом (ФОТО)

Яскраво-червона сукня, розпечені кроки танцю - саме так виглядала "відчайдушна домогосподарка" на церемонії AlmaAwards в Каліфорнії.

Після церемонії Єва Лонгорія призналася, що через 10 років хоче виглядати як Демі Мур і танцювати як Дженніфер Лопес. "Я сподіваюся, що обійдуся без пластичних операцій і зумію природним чином підтримати свій зовнішній вигляд."

"Ще я дуже люблю танцювати і співати, але не вмію робити ні того, ні іншого. Зате можу копіювати - наприклад, дуже люблю копіювати танці Дженніфер Лопес." Тут Єва трохи кокетує - танцями вона займається з дитинства.

"У підлітковому віці я зробила приголомшливе відкриття: почуття гумору - унікальний замінник зовнішніх недоліків. Не вважаючись красунею, я навчилася привертати до себе загальну увагу вдалим жартом, афоризмом або діловим зауваженням!".

"А-а-а. Чергова "пристрасна латина" для мильних опер!", - так зустрічали початкуючу актрису і танцівницю продюсери крупнобюджетних проектів. Але вона уміла чекати і одного разу прокинулася знаменитою, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія танцювала секс-танець з Маріо Лопесом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі