понеділок, 05 вересня 2022 13:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Якщо "какая разница", йди до Путіна" – Melovin різко висловився про земляків, які не хочуть говорити українською

"Якщо "какая разница", йди до Путіна" – Melovin різко висловився про земляків, які не хочуть говорити українською
Співак Melovin висловився про українців, які не хочуть говорити державною. Фото: instagram.com/melovin_official

Виконавець Melovin сподівається, що після перемоги України у війні російська мова не повернеться в творчий простір.

Запевнив, що бачить, як український шоубізнес об'єднався. Він розповів, як ставиться до тих українців, хто не хоче переходити у спілкуванні на державну, в інтерв'ю порталу "Музвар".

"Не дай Боже якусь російську пісню з радіо, на вулиці, з телефону знову почути. Ось за це мені дуже страшно. Бо вийде так, що все це об'єднання було до с*аки", – відверто поділився співак.

Зазначив, що відмовитися від музики країни-агресорки для нього не стало проблемою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не існує російськомовного українця" – актор Алдошин обміркував мовне питання

"Чи важко змінювати у своїй голові позицію щодо російської музики – ні, не важко, моїх людей і друзів вбивають. Так, я буду трохи конч*ним, як пишуть деякі, буду підтримувати вислови Фаріон. Мені подобається нелагідна українізація. Чомусь лагідної русифікації у нас не було. Не розумію принципової позиції "не буду спілкуватись українською, какая разница". Якщо "какая разница", йди с*си, моя красавица, до Путіна", – підсумував артист.

Також він пригадав, як радіопродюсер української радіостанції говорив йому співати російською, аргументуючи, що Melovin цією мовою звучить краще і ця музика "краще зайде". Такі закиди співак чув до повномасштабного вторгнення. А після 24 лютого риторика цієї людини змінилась. І сам співак наголосив, що "той швидко перевзувся".

Melovin емоційно звернувся до російського виконавця Філіпа Кіркорова, який назвав окупантів "героями".

Кіркоров – палкий прихильник диктатора Росії Володимира Путіна. Нещодавно він виклав відео, у якому заявив, що підтримує війну в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо "какая разница", йди до Путіна" – Melovin різко висловився про земляків, які не хочуть говорити українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі