пʼятниця, 23 січня 2015 14:20

Ештон Кутчер виступить у суді проти маніяка, який жорстоко вбив його дівчину

Автор: romanticheskie-komedii.ru
 

Актор Ештон Кутчер стане свідком у справі про вбивство його дівчини в 2001 році.

Ештону було 23, коли його кохана стала жертвою маніяка-вбивці.

У лютому 2001 року Ештон заїхав за своєю подругою, щоб піти разом з нею до друзів дивитися Греммі. Незважаючи на те, що в будинку усюди горіло світло, а зовні була припаркована машина, Ешлі не відчинила двері. Кутчера це насторожило і він заглянув у вікно. Побачене його просто вразило - на підлозі була велика калюжа крові, яка, за його словами, здалася "розлитим червоним вином". Потім його погляд упав на тіло подруги, що лежало прямо навпроти вікна. Як говориться в поліцейському рапорті, маніяк наніс дівчині 47 ножових ударів, перерізав горло і практично її обезголовив. А потім залишив труп в позі, що однозначно вказує на сексуальний мотив злочину. На розслідування цього жахливого злочину потрібен був якийсь час, але поліції все ж вдалося знайти вбивцю. Ним виявився 32-річний сусід убитої Майкл Гарга.

Пізніше, в 2005 році, маніяк убив ще одну дівчину, а в 2008-му - понівечив ще одну. Саме завдяки тому, що остання жертва залишилася жива, поліція взяла слід маніяка. Справа про вбивства тягнеться з 2008 року, за цей час Гарга неодноразово збирався постати перед судом.

Зараз у справі спливли нові докази, і готується чергове слухання, на якому повинен виступити Кутчер.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Кутчер виступить у суді проти маніяка, який жорстоко вбив його дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі