понеділок, 22 жовтня 2012 16:08

Ештон Катчер просить Мілу Куніс схуднути

Ештон Катчер просить Мілу Куніс схуднути
Актриса перестала за собою стежити Фото: donbass.ua

Відома голлівудська актриса і подружка Ештона Катчера Міла Куніс різко погладшала. Дівчина перестала стежити за своєю вагою, кілька разів була помічена в неохайного виду одязі. Як результат актрисою незадоволені і Катчер, і роботодавці, які з нею співпрацюють.

На початку року Міла Куніс стала обличчям бренду зі світовим ім'ям Dior. Проте боси модного дому навіть уявити собі не могли, що співпраця з такою відомою актрисою виявиться справжньою авантюрою. Справа в тому, що зараз Міла Куніс помітно погладшала, що ніяк не передбачалося її роботодавцями, коли вони підписували з нею контракт.

"Коли підписувався контракт, в ньому не врахували пункт про те, щоб Міла зберігала свою вагу. Тепер компанія вкрай розчарована її зовнішнім виглядом. Аби виправити ситуацію, Мілі навіть пропонували надати одяг..." - цитує представника модного дому Dior StarHit. Крім того, Куніс стала дозволяти собі носити безформний і неохайного виду одяг, що вже точно не годиться для представниці такого модного бренду.

У підсумку в Dior вже знайшли заміну актрисі. За чутками, новою дівчиною Miss Dior стане висхідна зірка екрану Дженніфер Лоуренс. Як повідомляє видання, їй всього 22 роки, а вона вже була номінована на "Оскар" за роль у фільмі "Зимова кістка".

Цікаво, що змінам у зовнішності своєї коханої незадоволений і Ештон Катчер. Кажуть, парочка навіть посварилася з цього приводу. Спочатку Ештон мужньо тримався і мовчав, потім став натякати Мілі, що їй пора б схуднути, проте натяки були настільки тонкими, що актриса їх просто не зрозуміла. Тоді Катчер прямо заявив Куніс, що вона непристойно розтовстіла. Схоже, саму Мілу її зовнішність цілком влаштовувала, бо заяву коханого вона сприйняла болісно і влаштувала йому скандал.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мілу Куніс назвали найсексуальнішою жінкою

Найцікавіше у всьому цьому, що тільки нещодавно Міла Куніс стала найсексуальнішою жінкою планети за версією журналу Esquire. Дівчина з'явилася на обкладинці листопадового номера журналу в обтягуючих джинсах і з оголеною спиною. Також актриса дала інтерв'ю, в якому заявила, що для неї важливо залишатися собою в будь-якій ситуації: "Те, чим я займаюся, і те, яка я насправді, - дві різні речі. І так буде завжди. Є люди, які забувають, ким вони є в реальності. В результаті вони стають або такими, якими хотіли бути, або якими їх хочуть бачити інші".

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер просить Мілу Куніс схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі