вівторок, 08 квітня 2014 14:33

Енріке Іглесіас погодився голим заспівати відомий хіт в Лондоні

Автор: billboard.ru.msn.com
 

Співак Енріке Іглесіас готовий заради збірної Іспанії роздягнутися догола.

Зірка пообіцяв на телешоу ведучому Алану Карру, що він оголиться у Лондоні, якщо Іспанія виграє Чемпіонат світу з футболу в цьому році.
До речі, перед попереднім чемпіонатом 38-річний співак також закладався, що якщо його рідна країна переможе, то він прокотиться голяка на водних лижах. І він це зробив!
Цього разу знову вирішив закластися.

"Якщо виграє Іспанія - ти виконуєш умови спору, а якщо Англія - то я", -  Іглесіас погодився, і Карр запропонував, що у разі виграшу співак весь концерт відіграє голим, але в підсумку обидва порішили на виконанні оголеним тільки однієї пісні "Hero".

"Почекай, це якийсь хард-кор. Дай подумати про те, що я говорю. Давай, я знову прокачусь на водних лижах голим", - запропонував Енріке Іглесіас.

"Знаєш, сьогодні вранці я їхав на роботу і думав про варіанти спору з тобою. Є таке примітне місце на четвертому постаменті на Трафальгарській площі. Якщо Англія виграє Кубок світу, то я там з'явлюся голяка", - сказав Карр.

Енріке погодився зробити те ж саме у випадку перемоги Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Енріке Іглесіас погодився голим заспівати відомий хіт в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі