середа, 21 серпня 2019 22:46

Емму Вотсон запідозрили у стосунках із зіркою "Гаррі Поттера"
3

Фото було зроблене у Південній Африці
Фото: Instagram
Вотсон і Фелтон дружать більше 20 років
Вотсон і Фелтон дружать більше 20 років

Користувачі стверджують, що британська акторка 29-річна Емма Вотсон почала зустрічатись з колегою по франшизі "Гаррі Поттер" 31-річним Томом Фелтоном. Актор виконав роль головного лиходія Драко Мелфоя.

На такі здогади фанатів наштовхнула фотографія, якою нещодавно поділився Фелтон в Instagram. На світлині він вчить Вотсон грати на гітарі.

"Гарна учениця", - підписав фото актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли двійника Емми Вотсон

Імовірній парі деякі вже вигадали прізвиська - "Драміона" ( Драко + Герміона) і "Фелтсон" (Фелтон + Вотсон).

"Якщо Емма Вотсон і Том Фелтон справді зустрічаються, то я помру від щастя", "Коли вже Фетлон і Вотсон розкриються офіційно", - пишуть користувачі.

Переглянути цей допис в Instagram

🌴🤡 Tom's @origin_series is out on 14th November. Congrats dear friend. #TFToleratingmysubparskatingskillssince1999.

Допис, поширений Emma Watson (@emmawatson)

В одному з давніх інтерв'ю Вотсон зізналася, що була закохана у Фелтона під час зйомок, але він не відповідав їй взаємністю.

"Протягом перших двох фільмів я шаленіла від Тома Фелтона. Він був моїм першим коханням. Він знає все. Ми говорили про це, ми все ще сміємося над цим. Тепер ми дійсно хороші друзі, і це круто", - сказала акторка.

На початку літа розробники гри Pokemon Go презентували мобільний додаток у грі з доповненою реальністю "Гаррі Поттер. Чарівники об'єднуються".

Зараз ви читаєте новину «Емму Вотсон запідозрили у стосунках із зіркою "Гаррі Поттера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі