вівторок, 15 лютого 2011 11:19

Емму Вотсон визнали найстильнішою зіркою за бездоганний смак (ФОТО)
7

У понеділок, 14 лютого, в Лондоні відбулося вручення премії Elle Style Awards, заснованої журналом Elle. Головний приз (Style Icon) дістався зірці фільмів про Гаррі Поттера 20-річній британській актрисі Еммі Вотсон.

Юну артистку відзначили за бездоганний смак і розвиток кар'єри в модній індустрії - Вотсон вже встигла попрацювати з модним домом Burberry, підписала контракт з французькою косметичною компанією Lancome, а також представила свою власну колекцію одягу з екологічно чистих матеріалів.

Нагороду Еммі Вотсон вручила культовий британський дизайнер Вів'єн Вествуд. Сама актриса заявила, що дуже рада завоювати головний приз.

"Я люблю моду і дуже цікавлюся нею. Мені подобається вбиратися. Останнім часом мої уподобання в моді опинилися під пильною увагу преси, але я намагаюся не переживати про це і просто отримую задоволення", - зазначила Вотсон.

Крім Вотсон на Elle Style Awards також були нагороджені данська супермодель Хелена Крістенсен (її відзначили за внесок у розвиток модної індустрії), американський дизайнер Том Форд (він отримав нагороду як кращий модельєр), шведська акторка Hyмі Рапас (прорив року), американська актриса Наталі Портман (краща актриса), британська співачка Шеріл Коул (краща співачка) та інші.

Elle Style Awards вручається щорічно з 2002 року. У 2010 році іконами стилю були визнані американські акторки Мері-Кейт і Ешлі Олсен.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Емму Вотсон визнали найстильнішою зіркою за бездоганний смак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі