Ексклюзиви
пʼятниця, 06 грудня 2019 22:45

Емма Стоун отримала оригінальну каблучку на заручини

Автор: NY Photo Composite
  Емма Стоун приховувала стосунки 3 роки
Емма Стоун приховувала стосунки 3 роки

Голлівудська акторка 31-річна Емма Стоун заручилась зі сценаристом та режисером шоу "Saturday Night Live" Дейвом Маккарі. В Instagram закохані поділились спільним фото. На ньому акторка показала дорогу обручку.

Західні ЗМІ повідомляють, що каблучка Стоун була куплена у нью-йоркському ювелірному бутику Catbird за $4780. Дизайн розробив японський майстер. Її особливістю є перлина Акоя, яка закріплена у центрі. Навколо неї розташовані мініатюрні кристали, що нагадують сніжинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіна Тодоренко показала, як годує сина грудьми

Акторка і сценарист познайомилися на знімальному майданчику 2016 року. Пара ретельно приховувала свої тривалі стосунки від громадськості. Офіційно підтвердили свої почуття цього року під час публічного виходу на американській кінопремії SAG Awards у Лос-Анджелесі.

Переглянути цей допис в Instagram

💕

Допис, поширений користувачем @ davemccary

Кеті Перрі та Орландо Блум вирішили не одружуватися поки що, а відкласти весілля. Закохані змінили терміни проведення весілля, щоб відсвяткувати його саме в тому місці, де вони хочуть.

Зараз ви читаєте новину «Емма Стоун отримала оригінальну каблучку на заручини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути