понеділок, 05 травня 2014 17:16

Елтон Джон більш за всіх витрачає грошей на благодійність

Автор: Reuters
 

Елтон Джон очолив список найщедріших знаменитостей, які витрачають свої кошти на благодійність, опитування ініціював The Sunday Times.

За останній рік Елтон завдяки власним пожертвуванням та проведенню різних заходів зібрав суму приблизно в 43 мільйони доларів - ці гроші були спрямовані на боротьбу зі СНІДом.

Друге місце у рейтингу дісталося письменниці Джоан Роулінг: вона передала на благодійність близько 16 мільйонів доларів. Трохи відстав від неї лідер групи U2 Боно з сумою в 14500000.

Далі в списку можна побачити гольфіста Коліна Монтгомері, який пожертвував британським центрам ракових досліджень 6500000 доларів, а наступну сходинку займають Вікторія та Девід Бекхем: зіркова пара передала на благодійні цілі 6 мільйонів (включаючи 72 000 доларів, зібрані подружжям для постраждалих від тайфуну на Філіппінах - цю суму вони заробили, влаштувавши розпродаж власного одягу) .

Також у списку головних зіркових благодійників - Ерік Клептон, телеведучий Саймон Коуелл, групи One Direction і Coldplay.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон більш за всіх витрачає грошей на благодійність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі