вівторок, 21 травня 2019 18:50

Ель Фаннінг знепритомніла через тісну сукню
4

На вечерю акторка прийшла у сукні від Prada
Фото: dailymail.co.uk
На вечерю акторка прийшла у сукні від Prada
На вечерю акторка прийшла у сукні від Prada
Дакота і Ель Фаннінг

Американська акторка 21-річна Ель Фаннінг знепритомніла під час однієї з подій у рамках Канського кінофестивалю. Цьогоріч вона була у журі.

На вечері Chopard Trophee Ель стало зле і вона впала зі стільця. Поряд була її сестра Дакота, яка допомогла піднятись. Акторці знадобилась допомога лікарів. Перед цим актор Колін Ферт, який сидів поруч, швидко схопився на ноги і запропонував свою допомогу. Французька акторка Маріон Котійяр поклала руку на серце зірці "Малефісенти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Джонні Деппа пішла на прогулянку без бюстгальтера

Для заходу Ель обрала бежеву сукню із звуженою талією, оголеними плечима та пишною спідницею від Prada. В Instagram знаменитість написала, що почувається добре, а інцидент стався через туго затягнений корсет.

Переглянути цей допис в Instagram

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950's Prada prom dress but it's all good!! #dresstootight #timeofthemonth

Допис, поширений Elle Fanning (@ellefanning)

Нещодавно студія Disney випустила тизер фільму "Малефісента: Володарка темряви". Це продовження "Малефісенти", яка вийшла 2014-го. В обох картинах Ель Фаннінг зіграла принцесу Аврору.

Зараз ви читаєте новину «Ель Фаннінг знепритомніла через тісну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі