понеділок, 26 липня 2021 13:02

Ексучасницю "Голосу країни" на новий трек надихнули мольфари

Ексучасницю "Голосу країни" на новий трек надихнули мольфари
Артистка Eria випустила пісню "Вогонь" і закликала обмінюватися позитивною й теплою енергетикою для збереження внутрішньої гармонії. Фото: надане піар-агентом артистки

Артистка Eria випустила пісню "Вогонь" і закликала обмінюватися позитивною й теплою енергетикою для збереження внутрішньої гармонії.

За день до створення треку співачка була на святкуванні дня народження українського глянцю.

"Спілкувалася з артистами й творчими людьми. Побачила, як у них горять очі, які вони натхненні своїми ідеями, планами на майбутнє, як підтримують один одного. Вже наступного дня поїхала в тур Україною з концертами французького шоу Rock Opera Mozart. І в ту ж ніч у готелі, у перерві між концертами з'явилась основна мелодія пісні та її текст. Аранжування зробив талановитий музикант Микита Горшков, який працював і над попередньою прем'єрою", - прокоментувала виконавиця.

Композиція об'єднує звучання етнічних інструментів та інді стилю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Monatik "запалив" на грецькому острові в яскравому кліпі

"Ідея пісні прийшла до мене під час вивчення енергетичних практик древніх мольфарів. Мольфари вірили, що у кожного в душі палає його внутрішній вогонь, і простір, який охоплює цей вогонь, дарує нам приємне відчуття затишку, спокою, єднання з навколишнім світом", - додала артистка.

Eria була фіналісткою шоу "Х-Фактор", національного відбору на Євробаченні-2018 у складі проекту Vilna. Також брала участь у вокальному шоу "Голос країни 2021" у складі команди Monatik.

Зараз ви читаєте новину «Ексучасницю "Голосу країни" на новий трек надихнули мольфари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі