вівторок, 27 травня 2008 15:43

Екс-"ВІА Гра" Вєра Брежнєва подалася в моделі (ФОТО)

 
Легендарний модельєр Пако Рабанн у вихідні прилітав до Москви на показ українського дизайнера Вероніки Жанві і відкриття Будинку моди її імені. Саме на цьому показі як модель виступила колишня солістка групи "ВІА Гра", а нині телеведуча Вєра Брежнєва.

З Рабанном вероніка Жанві познайомилася кілька років тому, і з тих пір він є її наставником.

На прес-конференції модельєр признався, що вже давно перейшов в розряд людей, про яких пишуть в енциклопедіях, а мода тепер в руках іншого покоління. "Мені вже 75 років, і я не хочу виглядати в очах світу божевільним пенсіонером! Вероніка Жанві, моя улюблена внучка, - молода і талановита, у неї є все, щоб робити моду", - сказав Рабанн.

Також модельєр відзначив, що в Росії є необхідна сила і енергія, для того, щоб розвивати і нести в світ модні тенденції.

Після прес-конференції відбулося дефіле, в якому взяла участь Вєра Брежнєва. Як виявилось, вона є хорошою знайомою Жанві. Також в показі повинна була взяти участь Оксана Робські, але, пославшись на головний біль, письменниця поїхала із заходу, пише КП.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"ВІА Гра" Вєра Брежнєва подалася в моделі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі