середа, 23 липня 2008 19:54

Екс-продюсер Білана розповів всю правду про весілля співака

Бізнесмен Віктор Батурін розкрив таємниці свого колишнього підопічного Діми Білана, заявивши, що зірку з нього зробили "авансом", і розвінчавши міф про майбутнє весілля співака.

"Шоу-бізнес не може бути чесним, тому що слово "шоу" має на увазі нечесність, гру. Але є якісь речі, що не можна переступати. Наприклад, якщо ти співаєш "під фанеру", а не своїм голосом, про це слухачі повинні знати, - вважає Батурін. - Тоді повинно бути написано: "Танцювальне шоу Діми Білана під фонограму Діми Білана".

Бізнесмен також розвінчав міф про весілля тріумфатора "Євробачення-2008" і моделі Олени Кулецької. "Якщо ти принциповий гомосексуаліст, про це теж повинні знати люди. І не треба морочити голову німфеткам, що у тебе роман з Оленою Кулецькою і ти скоро з нею одружишся, - категорично заявив бізнесмен в одному з інтерв"ю. - Ти не можеш з нею одружитися, тому що тобі подобається інша стать".

Досить дивним вважає Віктор Батурін і ситуацію навколо авторських прав на пісні Діми Білана. "Ну смішно: візьмемо останню премію МУЗ-ТБ, де Білан отримує за "Неможливе можливо" тарілку. Фонограма цієї пісні належить мені, і авторські права на неї належать теж мені, тому премію "Кращий рінгтон" повинен був отримати я, - переконаний бізнесмен. - А причому тут Діма Білан?"

Бізнесмен досить критично відгукується про успіхи свого колишнього підопічного: "Діму Білана створив я. Але, закинувши його на вершину олімпу, я не можу взяти і за одну годину його звідти скинути". Батурін зізнався, що виключно для інтересів бізнесу Білан отримав авансом звання зірки, щоб коштувати дорого і щоб на ньому можна було багато заробляти. "Але це не означає, що він такий насправді. Це ілюзія. Але це ілюзія бізнесу, шоу-бізнесу, тому вона чесна. Я ж нікому не нав"язував цього. Слухачі платять гроші за його живий голос, а він співає під фонограму, тому що розучився співати живцем".

Причиною відсутності голосу у Діми Білана Віктор Батурін назвав відсутність тренінгів та відповідного способу життя.

"Я тут чесний. Як тільки він почав співати під фонограму, я перший про це сказав. Як тільки він почав експлуатувати образ лав-сторі, я перший сказав, що це нечесно, це не так. Білан інший", - запевнив бізнесмен, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Екс-продюсер Білана розповів всю правду про весілля співака ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі