середа, 04 квітня 2007 16:10

Екс-поліцейський грабував банки за допомогою дитячого пістолета

У Ізраїлі колишній поліцейський став серійним грабіжником. Чоловік, ім"я якого не повідомляється, поступив на службу в поліцію 25 років тому. Під час однієї з операцій по захопленню банди грабіжників в 1981 році він був поранений у ногу, і через цю травму достроково вийшов на пенсію - тоді йому було всього 30 років.

Залишившись практично без засобів для існування, екс-поліцейський пішов з будинку, став ночувати на вулиці і здобувати гроші крадіжками. Тепер він потрапив на лаву підсудних в четвертий раз за звинуваченням у черговому пограбуванні банку.

Останнє, четверте пограбування він зробив місяць тому у відділенні банку "Леумі" в Тель-Авіві, загрожуючи працівникам банку іграшковим пістолетом. Всі вкрадені гроші злочинець віддав в рахунок сплати боргів, які залишилися з того часу, коли він захоплювався азартними іграми, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Екс-поліцейський грабував банки за допомогою дитячого пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі