пʼятниця, 04 вересня 2009 08:23

Екс-чоловік Брітні Спірс погладшав удвічі (ФОТО)
7

Від ситого і безтурботного життя екс-чоловік Брітні Спірс помітно збільшився в ширину. І так, що тепер уже складно повірити: колись він був танцюристом і виробляв на сцені па разом з Брітні.

Зараз Кевін Федерлайн разом зі своєю нинішньою подружкою і синами зупинився в дорогому готелі у Флориді, куди його услід за гастролюючою Брітні занесли нелегкі батьківські обов"язки.

Засмагаючи разом зі своїми хлопчиками біля басейну, Кевін вирішив зняти сорочку і трішки поплавати. Басейн з берегів при цьому не вийшов, але оточуючі були злегка в шоці.

При своїй, м"яко кажучи, не найбільш телегенічній фігурі Кевін серйозно має намір будувати свою кар"єру на телебаченні, знімаючись в реаліті-шоу. Продюсери телешоу начебто вже сказали йому "Welcome!" - мовляв, ласкаво просимо, Кевін, але тільки після того, як схуднеш кілограм на двадцять. Федерлайн повідомив всьому світові, що він вже сів на дієту і скине вагу легко і швидко. Щоправда, поки позитивних зрушень не спостерігається. Відсудивши у співачки при розлученні кругленьку суму, Федерлайн живе на гроші колишньої дружини.

Щоб бути весь час разом зі своїми синами, позбавлена опіки над хлопчиками Брітні уклала з Кевіном контракт: під час її концертних турів він їздить разом з нею, а вона за це платить йому 5 тисяч доларів на тиждень. Таблоїди вже охрестили Федерлайна "найдорожчою нянькою Америки".

Але робота бебі-сітером у власних синів зовсім не означає, що їхній тато повинен повністю відмовитися від особистого життя. Тому слідом за Брітні та Кевіном містами Америки їздить і нинішня кохана Федерлайна - волейболістка Вікторія Прінс. Всі витрати оплачує, звісно, Брітні, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловік Брітні Спірс погладшав удвічі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі