пʼятниця, 14 лютого 2020 13:03

Дзідзьо публічно зізнався у коханні у новому яскравому кліпі

Дзідзьо публічно зізнався у коханні у новому яскравому кліпі
Знімали відео у центрі Києва, у відомих історичних місцях, які люблять і знають кияни і гості столиці, і які є пам'ятками архітектури місцевого і національного значення: Поділ, Андріївський узвіз, станція метро "Університет", вулиця Хрещатик та Майдан Незалежності Фото: instagram.com/dzidzio/

Гурт DZIDZIO, соліст якого Михайло Хома у студентстві рік "прожив" у потязі Львів-Київ, порадував прем'єрою кліпу.

Він випустив відео на композицію "Я люблю тебе, Київ". Перед прем'єрою Дзідзьо запостив у Instargam зізнання й історію про те, як закохався. І тільки наприкінці історії Дзідзьо пояснює, з ким було так важко стільки років вибудовувати стосунки, пише ТСН.

"Я хочу зізнатись. Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного палацу "Україна" співав пісню "Бодай ся когут знудив". Емоції настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід. Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати свої мрії", - написав у дописі виконавець.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Я хочу признатись. Ми вперше зустрілись з тобою, коли я разом зі студентським хором на сцені Національного Палацу "Україна" співав пісню "Бодай ся когут знудив". Емоцііі настільки переливались, що я вирішив піти широким кроком навпроти в ресторан. Зайшов, відкрив меню, закрив меню і вийшов. Я перестрашенний ніяк не міг зрозуміти, як так люди можуть дорого платити за їжу! Тому вирішив не починати стосунки, бо не можу оплатити навіть обід. Я старався тобі сподобатись, вчився, дивився на людей, які були безумно закохані в тебе, бо з тобою вони мали можливість реалізувати СВОЇ МРІЇ. Чесно, все, що я не робив, усі мої старання були до одного місця, з твого боку до мене не було жодної уваги. Тому в один момент я тебе зненавидів. Стиснув сильно зуби і пообіцяв собі, я тебе, с......, завоюю! Рік часу, кожної п'ятниці і кожної неділі я жив в поїзді, не міг знайти собі місця, мене тягнуло додому і до тебе одночасно. Я робив неможливе: сальто, шпагат, в повітр'ї перезувався... І ти знаєш, я помітив, що тобі це дуже сподобалось. Я нарешті зрозумів, що Ти хочеш. Ти хочеш відкрити мої НАДМОЖЛИВОСТІ! Дякую Тобі за це! І тільки зараз, після 7 років я чесно можу признатись: ТАК, Я люблю тебе, Київ, місто моє, Люблю тебе щиро за те, що ти є, Ти для мене - найкраще місто щасливих мрій, Ну і як тебе не любити, Києве мій! В подарунок 🎁 написав Тобі пісню. Завтра - ПРЕМ'ЄРА КЛІПУ. #ялюблютебекиїв #київ #kyiv

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Знімали відео у центрі Києва у відомих історичних місцях, які люблять і знають кияни і гості столиці, які є пам'ятками архітектури місцевого і національного значення: Поділ, Андріївський узвіз, станція метро Університет, вулиця Хрещатик і Майдан Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзідзьо зізнався, що вірить у Святого Миколая

Режисером виступив Брюс Парамор. Хореографію для відео ставила Яна Цибульська, з якою Михайло Хома був у парі на проєкті "Танці з зірками". Також у кліпі станцював чоловік Яни, теж учасник "Танців" Дмитро Жук.

Співак Михайло Хома, більше відомий під псевдонімом Дзідзьо, записав свою версію гімну України з молодіжним симфонічним оркестром і диригентом Оксаною Линів.

За інформацією "24 каналу", окрім гімну "Ще не вмерла Україна", запишуть і нову версію духовного гімну "Боже єдиний нам Україну храни". Участь у записі взяли понад 70 людей. Записуватимуть гімн у три етапи: спершу оркестр, хор, а потім Михайло Хома в студії заспіває слова гімну.

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо публічно зізнався у коханні у новому яскравому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі