вівторок, 25 жовтня 2016 10:45

Джулія Робертс запропонувала фанатам привітати її грошима
0

28 жовтня актриса Джулія Робертс святкуватиме свій день народження. Зірці фільму "Красуня" виповниться 49 років. Актриса збере сім'ю і друзів. Не тільки близькі Робертс зможуть в цей день її привітати і піднести подарунок. Кожен бажаючий шанувальник також не позбавлений такої можливість. За пару днів до дня народження Джулія розповіла шанувальникам, яким чином вони можуть її привітати.

"Зізнаюся чесно, день народження - один з моїх найулюбленіших днів на рік. І якщо ви хотіли б мені що-небудь подарувати, але не знаєте що саме, зробіть внесок в мій благодійний фонд. Оскільки мені виповнюється 49 років, буде добре, якщо ви внесете по 49 доларів!"- Заявила актриса.

Варто сказати, що день народження Джулії один з небагатьох свят, на якому їй вдасться зібрати всю родину, в тому числі знову зустрітися зі своїм чоловіком Денні Модером.

Цього літа стало відомо про розлад в стосунках пари. Наближені до зірок інформатори говорили, що справа наближається до розлучення. Однак ніяких офіційних заяв про майбутнє розлучення подружжя поки не зробили.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс запропонувала фанатам привітати її грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі