середа, 20 квітня 2011 09:55

Джордж Майкл подарував на весілля принцу Вільяму пісню

Джордж Майкл подарував на весілля принцу Вільяму пісню

Британський співак Джордж Майкл подарував на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон кавер-трек на пісню Стіва Вандера You and I, повідомляє газета Guardian.

Кавер пісні Стіва Вандера 1972 You and I (We Can Conquer The World) Джордж Майкл вперше виконав на ток-шоу Пірса Моргана на телеканалі CNN в п'ятницю, 15 квітня. Там же він зізнався, що ідея прийшла до нього тільки минулого тижня.

"Мені б хотілося, щоб Вілл і Кейт знали, що це подарунок від чистого серця, а не промо-акція", - заявив Майкл.

Надавши пісню для безкоштовного скачування на своєму офіційному сайті, Джордж Майкл також закликав своїх прихильників вкладати гроші в благодійний фонд Кейт і Вільяма (The Prince William and Miss Catherine Middleton Charitable Gift Fund).

Джордж Майкл був другом матері принца Вільяма - принцеси Діани і, за його словами, "повинен висловити свою радість з приводу майбутнього весілля публічно".

Спочатку, за переспів відомої композиції правовласники пред'явили Джорджу Майклу значний рахунок.

"У EMI хотіли взяти з мене гроші за кожне скачування", - розповів Майкл в своєму мікроблозі на Twitter. Але допомогти співакові вирішив сам Вандер, який відмовився від ліцензійних зборів з треку аж "до післявесільного періоду".

Незважаючи на те, що Майкл був другом матері Вільяма, принцеси Діани, королівське весілля, яка відбудеться 29 квітня, він відвідувати не збирається.

"Їх повинні оточувати люди, які їх люблять, а не поп-зірки", - заявив співак.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл подарував на весілля принцу Вільяму пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі