понеділок, 04 серпня 2008 15:02

Джордж Клуні обнімався з напівголою Синді Кроуфорд (ФОТО)

Важке і непоказне життя голлівудського актора Джорджа Клуні. Спершу він кидає колишню офіціантку Сару Ларсон, потім "зависає" з супермоделлю Сінді Кроуфорд на її яхті, пише TheSun.

Для Клуні, що уміє розслаблятися, і що є хорошим другом сім"ї Синді і її чоловіка Ранде Гербера, це стандартна процедура. Але для простих смертних - це з ряду фантастики.

Клуні приєднався до подружньої пари на борту яхти на півдні Франції. Неодружений Клуні почитував газету, лежачи на сонечку, поки 42-річна модель спортивно стрибала з вежі яхти в басейн і занурювалася в морські води.

У травні Джордж Клуні розлучився зі своєю молодою коханою Сарою Ларсон. За словами одного з друзів Сари, голлівудський актор виїхав зі свого будинку в Лос-Анджелесі в очікуванні, поки 29-річна колишня офіціантка збере свої речі.

Клуні всіляко підтримував кар"єрні устремління своєї екс-коханої в модельному бізнесі. У березні цього року вона дебютувала на Тижні моди в Лос-Анджелесі як манекенниця, продемонструвавши нову колекцію купальників від дизайнера Ешлі Пейдж.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні обнімався з напівголою Синді Кроуфорд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі