субота, 13 липня 2013 06:27

Джолі пройшлася лісами Гавайських островів для пошуку місць над новим фільмом
6

Фото: Фото: plitkar.com.ua

Анджеліні Джолі не звикати до життя під прицілом папараці, проте після недавньої мастектомії мисливці за сенсаціями стежать за нею ще пильніше. На цей раз її сфотографували під час прогулянки в лісах острова Оаху, на Гаваях.

Надівши легку чорну майку, Анджеліна вирушила на розвідку, щоб подивитися місця для зйомок свого нового режисерського проекту "Незломлений". Цього разу актриса займеться екранізацією історії американського легкоатлета Луї Замперіні, який у часи Другої Світової провів 47 днів у шлюпці у відкритому океані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ударівці" готують звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу побиття активістки

Історія ця вже знайшла своє відображення в книзі, а тепер готова підкорити і великий екран. Відомо, що Джолі буде працювати разом з братами Коенами - вони стали сценаристами проекту. Зйомки "Незломленого" будуть проходити на тлі найкрасивіших лісів, якими славляться Гаваї і особливо острів Оаху.

Джолі неквапливо прогулювалася по лісу, уважно оглядаючи потенційні локації. До слова, на прогулянці вона виглядала чудово - свіжою і бадьорою. Можливо, причина в тому, що в поїздку вона взяла з собою не всіх дітей, а тільки двох синів - Пакса і Меддокса.

Зараз ви читаєте новину «Джолі пройшлася лісами Гавайських островів для пошуку місць над новим фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі