понеділок, 29 листопада 2010 12:29

Джолі і Пітт на день народження сина покаталися на яхті (ФОТО)
17

Голлівудські актори Анжеліна Джолі і Бред Пітт покаталися на яхті "Джозефіна" по Сенні в Парижі, щоб один з їх синів Пакс Тьєн запам'ятав свій сьомий день народження.

На свято зібралися всі - дев'ятирічний Меддокс, п'ятирічна Захара, чотирирічна Шайло. В будинку залишили тільки близнюків.

На човні Пакса чекав великий іменинний торт і повітряні кульки. Анджеліна стояла з хлопчиками на палубі, а Бред знімав на камеру дочок.

Джолі приїхала до Парижа зі своїм фільмом "Турист", в якому вона знімалася разом з голлівудським актором Джонні Деппом, а Пітт привіз французам мультфільм "Мегамозок".

Крім катання на яхті пара разом із дівчатами Захарою і Шайло встигла пройтися по паризьким магазинам, де доньки приміряли різні вбрання.

"Анджеліна така терпляча, - поділилися враженнями продавці c журналом People, - вона допомагала дівчаткам вибирати одяг, і робила все, що зазвичай роблять турботливі люблячі мами. І Бред теж був дуже ввічливим, уважним, прекрасним батьком!"

Закінчивши з нарядами, Шайло вибрала великого іграшкового крокодила:

"Це для мого брата Нокса", - пояснила вона продавцям.

Нагадаємо, під час відпочинку від зйомок власного фільму Анджеліни Джолі і Бред Пітт, а також Захара і Пакс відвідали купальні в Будапешті.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Джолі і Пітт на день народження сина покаталися на яхті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі