вівторок, 07 жовтня 2008 15:26

Джолі годувала дітей чіпсами, а Пітт катався на велосипеді з "Обамою" (ФОТО, ВІДЕО)
9

Повернувшись в США Анджеліна Джолі не могла втратити можливості з"їздити до Нового Орлеану, де сімейство Джолі-Пітт жило до переїзду до Франції. В понеділок актриса захопила дочок Шайло та Захару, а також їх в"єтнамського братика Пакса, і відправилася гуляти знаменитим Французьким кварталом. На задньому плані маячили гігантські фігури двох охоронців.

У якийсь момент повз зоряну матір з дітьми проїхав кінний віз з туристами. Щасливчики ледь не повискакували з візка, вгледівши живу знаменитість.

Дорогою додому Анджеліна заскочила в місцевий мінімаркет, де прикупила соку та чіпсів Cheetos.

Енджі виглядала задоволеною і посміхалася папараці. Своїм настроєм Енджі спростовувала чутки про те, що у неї почалася післяродова депресія.

Тим часом Бред Пітт теж знаходився в Новому Орлеані, хоча і не з Джолі. Молодий батько величезного сімейства покатався вулицями міста на велосипеді. Папараці помітили, що в руках Пітт тримав блокнот із зображенням Барака Обами.

За матеріалами The Sun і Mr Paparazzi

Зараз ви читаєте новину «Джолі годувала дітей чіпсами, а Пітт катався на велосипеді з "Обамою" (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі