пʼятниця, 16 травня 2008 17:55

Джоді Фостер кинула наречену: 14-річний лесбійський роман закінчено

Голлівудська актриса Джоді Фостер розлучилась зі своєю коханою, продюсером Сідні Бернард, з якою її впродовж 14 років пов"язували любовні стосунки, повідомляє Daily Mail.

Обізнане джерело говорить: "Розставання Джоді та Сідні шокує. Вони були разом стільки років, у них двоє дітей. Юридичні наслідки цього будуть дуже серйозними".

44-річна Фостер познайомилася з Бернард в 1993 році. Протягом семи років вони носили на безіменних пальцях однакові обручки від Tiffany. Бернард була присутня під час двох пологів Фостер. Від кого народила актриса, є таємницею. Вона також ніколи не говорила про свої стосунки з Бернард.

Тепер Джоді доведеться шукати нову пасію. Діти лесбіянок Кіт і Чарльз залишились сиротами, повідомляє видання "Сутки".

На церемонії нагородження Women in Entertainment в готелі Beverly Hills Фостер вперше порушила табу і публічно подякувала своїй "прекрасній Сідні". Фостер при всіх похвалила свою подругу і продюсера Сідні Бернард за те, що "вона підтримує мене і в горі і в радості".

Джоді Фостер (народилася 19 листопада 1962) - американська актриса, дворазова володарка премії "Оскар" за кращу жіночу роль - у фільмах "Обвинувачені" (1988) і "Мовчання ягнят" (1991), повідомляє ВікіпедіЯ.

З трьох років почала зніматися в рекламних роликах. У 1970-х роках знялася в декількох фільмах студії Уолта Діснея.

У 1974 році з"явилася у фільмі Мартіна Скорсезе "Аліса тут більше не живе". За наступну роль неповнолітньої повії у фільмі Скорсезе "Таксист" в 14 років Джоді була номінована на премію "Оскар". Після цього фільму, за сюжетом якого герой Роберта Де Ніро здійснює замах на кандидата в президенти, її довгий час переслідував якийсь Джон Хінклі. У 1981 році Хінклі спробував убити президента США Рональда Рейгана. На слідстві він заявив, що хотів справити враження на Джоді.

У 1985 році Фостер закінчила університет за фахом "літературознавство", повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Джоді Фостер кинула наречену: 14-річний лесбійський роман закінчено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі