вівторок, 01 листопада 2011 17:00

Джоан Роулінг хотіла "вбити" Рона Візлі на зло читачам

Джоан Роулінг хотіла "вбити" Рона Візлі на зло читачам

Письменниця Джоан Роулінг, автор серії книг про чарівника Гаррі Поттера, думала про те, щоб "убити" одного з головних героїв "поттеріани" - Рона Візлі. Як пише The Guardian, про це Роулінг розповіла в інтерв'ю Деніелу Редкліфу, яке повинне з'явитися на DVD з другою частиною останнього фільму "Гаррі Поттер та Дари смерті".

Роулінг зізналася, що спочатку вона не планувала умертвляти нікого з трьох головних героїв, проте в якийсь момент вирішила, що хтось із них повинен загинути. "Я дійсно думала про це, і я зупинилася на Роні", - заявила Роулінг.

Бажання вбити одного з головних персонажів автор пов'язала з депресією, яку переживала в середині створення серії. За словами Роулінг, вона хотіла вбити Рона на зло читачам, проте письменниця заявила, що незважаючи на такі думки, ніколи б не змогла цього зробити.

Раніше Джоан Роулінг говорила, що її найулюбленішим персонажем книг є сам Гаррі Поттер, незважаючи на те, що більшість шанувальників "поттеріани" люблять саме Рона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільми про Гаррі Поттера перестануть продавати до кінця року

У США прем'єра останнього фільму про пригоди Гаррі Поттера відбулася 15 липня 2011 року. У перший день виходу стрічка встановила рекорд по зборах в США, заробивши 92,1 мільйона доларів. Ліцензійні видання другої частини "Дарунків смерті" з'являться у продажу в листопаді цього року.

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг хотіла "вбити" Рона Візлі на зло читачам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі