субота, 30 серпня 2008 11:23

Дженніфер Лопес зганьбилася через свої спітнілі пахви (ФОТО)

Імідж зірки накладає свої обмеження. Зараз латиноамериканська поп-діва Дженніфер Лопес вважає за краще з"являтися на публіці переважно в сукнях без рукавів. Що поробиш? У гонитві за спортивними рекордами Джен доводиться неабияк попітніти і приховати це досить складно. На даний момент графік Дженніфер Лопес розписаний по хвилинах. Вона і до змагань по тріатлону готується, і до зйомок в новому фільмі, а в проміжках відвідує світські заходи. При такому скаженому ритмі нехитро потрапити в якусь ніякову ситуацію, що і сталося із зіркою.

На добродійну вечірку на честь відомої захисниці дітей Меріен Райт Еделман Джен з"явилася в шикарній червоній сукні. Але ефект, що сподівалася справити Лопес був безнадійно зіпсований, - журналісти угледіли пляму поту під зоряною пахвою і наступного дня відповідні фото з"явилися в багатьох таблоїдах.

Треба віддати належне діві, свій гіркий досвід вона врахувала і вже на наступній вечірці з"явилася в сукні без рукавів.

Нагадаємо, в даний час Джен зайнята інтенсивною підготовкою до змагань по тріатлону, що пройдуть в Малібу 14 вересня. Всі виручені кошти підуть в один з дитячих фондів. У діви бойовий настрій і вона запевняє, що буде бігти та плавати до останнього. "Якщо потрібно буде, я доповзу до фінішу, - пожартувала знаменитість в одному з нещодавніх інтерв"ю. - Врешті-решт, це все на добру справу, для дітей. Я зараз говорю собі: "Не ганьби сім"ю, зроби це, Лопес!". Я не збираюся здаватися", повідомляє Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес зганьбилася через свої спітнілі пахви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі