субота, 07 липня 2018 17:11

Дженніфер Лопес запідозрили в вагітності

Дженніфер Лопес запідозрили в вагітності

Американка разом зі своїм супутником були помічені папараці під час спільної прогулянки в Нью-Йорку. Цікавий наряд Джей Ло поселив у шанувальників підозри про її вагітність.

Для прогулянки зі своїм бойфрендом Алексом Родрігесом Лопес вибрала яскраву блузу в смужку і джинси-кльош. Пара зустрічається близько року, але шанувальники відзначають, що ідилія, яку демонструють закохані, створює враження про багаторічне щасливе життя з дюжиною дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес приміряла прикраси на $4,5 млн

Саме можливе материнство зацікавило шанувальників. У соцмережах вони почали гадати, в чому причина непривабливого зовнішнього вигляду Дженніфер Лопес. Більшість фанатів схиляються до того, що артистка просто невдало вибрала вбрання, яке зробило з неї не тільки "вагітну", а й досить "товсту" жінку. Джей Ло одразу взялися критикувати.

Але меншість згадує, що останнім часом Лопес одягає "мішкуваті" речі, і вірить у швидке поповнення в родині 48-річної співачки.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес запідозрили в вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі