вівторок, 05 серпня 2008 14:33

Джексони готові знову об"єднатися

Учасники популярної сімейної групи "TheJacksonFive" можуть знову зібратися на одній сцені на майбутній церемонії вручення премії BMIUrbanAwards, яка відбудеться 4 вересня в Беверлі Хиллс.

Про це повідомляється в заяві BroadcastMusicInc., поширеній в понеділок. Організатори премії відзначили, що всі члени групи "JacksonFive" підтвердили свою участь в шоу, окрім Майкла. П"ятірка Джексонів з"явиться разом на церемонії музичної премії BMIUrbanAwards, де квінтет отримає нагороду за внесок в розвиток музичного мистецтва.

Окрім Майкла, до складу американської групи "TheJacksonFive" входять його старші брати: Марлон, Джекі, Тіто і Джермейн. У 1976 році місце останнього зайняв Ренді Джексон, а група змінила назву на "TheJacksons". Ансамбль швидко завоював популярність завдяки таким хітам, як: "ABC", "I WantYouBack", "HeartbreakHotel" і "ShakeYourBody (DowntotheGround)".

Чутки про возз"єднання братів з"явилися вже давно, в кінці минулого року ця інформація отримала підтвердження. Зокрема, повідомлялося, що музиканти зайняті в студії і працюють над новим матеріалом. Остання спільна пластинка Джексонів була випущена в 1989 році.

Церемонія нагородження UrbanAwards пройде в театрі WilshireTheatre 4 вересня, пише AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Джексони готові знову об"єднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі