вівторок, 13 травня 2008 19:27

Джеймс Макевой назвав секс з Анджеліною Джолі кошмаром

Ми з вами вже потираємо руки в передчутті першого голлівудського блокбастера Тімура Бекмамбетова "Особливо небезпечний", в якому Джеймс Макевой і Анджеліна Джолі грають страшних вбивць і навіть цілуються. Джеймс вже почав давати інтерв"ю про фільм і зйомки і традиційно робить упор на еротичних сценах. Карма у нього така - про секс з партнерками розповідати. Про сцену з Кірою Найтлі з "Спокутування" язик, мабуть, стер - тепер настала черга Андліни.

Джеймс запевняє, що жахливо боявся зніматися в еротичній сцені з Джолі. Не дивлячись на велику кількість подібних сцен в його кінокар"єрі, Джеймс в принципі не любить в них зніматися, хоча і розуміє всю важливість подібних сцен для фільму і великого екрану.

"Вони жахливо пітні і незручні, - пояснює Макевой. - У мене починається параноя: раптом дівчина, з якою я в цій сцені знімаюся, вирішить, ніби я по-справжньому завожуся. У мене перед секс-сценами справжні нічні кошмари. І на майданчику немає анінайменшого шансу збудитися, тому що я дико нервую, а навколо стоять люди і дивляться на тебе. Це жахливо. Адже моїх партнерок вважають найкрасивішими дівчатами в світі, а я вже точно не такий. Тобто я не думаю, що якийсь там виродок - але, ясно, не секс-ідол".

А що ж Анджеліна? "У нас з нею у фільмі є один масштабний поцілунок, і це було досить дивно. У Анджеліни абсолютно божевільне життя зі всією цією увагою преси, але вона до цих пір залишається простою дівчиною. Вона дуже мила. Ми з нею добре повеселилися під час цієї сцени", сообщает StarsLife.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Макевой назвав секс з Анджеліною Джолі кошмаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі