субота, 16 травня 2015 22:56

Джамала розповіла, як геноцид кримських татар торкнувся її особисто

Автор: show.obozrevatel.com
 

Геноцид кримських татар стосується співачки Джамали особисто, зірка розповіла про це у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Для мене це не просто день пам'яті, моя прабабуся була у вагоні, коли вислали кримських татар, у неї було на руках у прямому сенсі 5 дітей. Одна була дівчинка 5 місяців,всі інші хлопчики погодки. Дівчинка не вижила і коли моя бабуся попросила поховати - нквдешники просто викинули з вагону. Тому ця трагедія особисто торкається мене, тому я буду на вечорі пам'яті, тому я завжди користуючись можливістю говорю це до всіх міжнародних ЗМІ. Буду на фестивалі у Польщі, в Америці, буду говорити про це. Це геноцид народу. Адже померла більша кількість кримських татар, а після того як депортували кримських татар скільки там померло народу без можливості лікуватися, грошей, житла, 46 відсотків людей від 300 тисяч народу", - говорить Джамала.

Нагадаємо, Джамала розповіла, що не поїде цього року на "Нову Хвилю" навіть якщо отримає запрошення.

"Мене не запросили, але якщо навіть запросять, то я не поїду, тому що все-таки поки не налагодяться стосунки між нашими країнами їхати неправильно", - говорить співачка.

 

Зараз ви читаєте новину «Джамала розповіла, як геноцид кримських татар торкнувся її особисто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі