пʼятниця, 22 листопада 2019 12:52

Джамала презентувала кліп про Голодомор

Джамала презентувала кліп про Голодомор
Пісня "Ціна правди" стала саундтреком до фільму. Фото: Instagram

Співачка Джамала представила кліп на пісню "Ціна правди". Композиція стала саундтреком до однойменного фільму про Голодомор. Музику до пісні написала Джамала, над словами їй допомагала працювати Вікторія Платова.

"Мене вразила історія, яка стала основою для картини. Події фільму розгортаються під час одного з найтрагічніших періодів, який замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор світовій громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю", - поділилась співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кохаю": Джамала і Jah Khalib випустили двомовний трек

Режисером відео виступила Катерина Царик, яка відома роботами для таких артистів як Наталія Могилевська, "Скрябін", "С.К.А.Й.".

Історична драма про Голодомор 1932-1933 років "Ціна правди" стане фільмом відкриття фестивалю "Нове британське кіно". Він пройде у столичному кінотеатрі "Жовтень" з 28 листопада до 4 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Джамала презентувала кліп про Голодомор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі