вівторок, 27 грудня 2011 09:26

Дружина Шварценеггера передумала розлучатися з актором

Дружина Шварценеггера передумала розлучатися з актором

Дружина екс-губернатора Каліфорнії та актора Арнольда Шварценеггера Марія Шрайвер, яка оголосила про розставання з чоловіком у липні 2011 року, не виключає можливості зупинити процес розлучення. Про це в понеділок, 26 грудня, пише портал TMZ, що спеціалізується на новинах з життя знаменитостей.

За однією з версій, розлучення зі Шварценеггером суперечить релігійним переконанням Шрайвер - вона є ревною католичкою.

Сам Шварценеггер, як пише видання, також не проти зберегти сім'ю. Він намагається знову завоювати прихильність дружини, у тому числі за допомогою подарунків, розповіли TMZ анонімні джерела.

Між тим, за даними журналу People, Шрайвер, Шварценеггер та їхні діти зібралися разом на Різдво і "дуже добре провели час". Шрайвер вже не раз була помічена в компанії чоловіка відтоді, як пара подала на розлучення. Так, в липні Марія Шрайвер була присутня на 64-му дні народження Шварценеггера.

Арнольд Шварценеггер одружився з тележурналісткою Марією Шрайвер, яка є племінницею президента США Джона Кеннеді, в 1986 році. У шлюбі у них народилося четверо дітей.

Шрайвер подала на розлучення в липні 2011 року, хоча на той час вони з чоловіком вже кілька місяців не жили разом. Причиною розриву сімейних стосунків, як з'ясувалося пізніше, стала наявність у актора роману на стороні і позашлюбної дитини.

Розійшовшись зі Шварценеггером, Шрайвер знову зайнялася журналістикою, а також купила особняк в Брентвуді, Каліфорнія.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Шварценеггера передумала розлучатися з актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі