понеділок, 01 листопада 2010 13:53

Дружина російського олігарха потанцювала з Ештоном Катчером за $31 тисячу (ФОТО)
9

Фото: Фото: Life Showbiz

Голлівудські актори Ештон Катчер і Демі Мур продали по танцю на добродійному вечорі, який відбувся в московському готелі "Рітц".

31 тисячу доларів заплатила дружина відомого олігарха, модель і актриса Ольга Родіонова за те, щоб п'ять хвилин пробути в обіймах Ештона Катчера.

В цей же час відгодований московський бізнесмен, який побажав не називати свого імені, танцював з 47-річною Демі Мур.

"Ми були в Камбоджі, там дівчатка з 7 років займаються проституцією; наскільки ми знаємо, в Росії "на експорт" йдуть щорічно близько 175 тисяч малолітніх, - повідомила зі сцени Демі. - Чудово, що у нас є можливість їм допомогти: спасибі величезне, що прийшли".

Після добродійного балу в "Рітці" голлівудська пара відправилася в нічний клуб. У закладі закохані пробули протягом двох годин. Актори поводилися дуже спокійно.

"Вони пили холодний чай і пританцьовували на пару, - розповіли співробітники клубу. - Демі встигла подружитися з однією з наших офіціанток, довго розпитувала про те, як влаштовано нічне життя в Москві".

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Дружина російського олігарха потанцювала з Ештоном Катчером за $31 тисячу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі