четвер, 09 березня 2017 12:31

Дружина Раяна Гослінга розповіла, чому уникає червоних доріжок
4

Єва Мендес
Фото: Shape
Єва Мендес
Єва Мендес
Єва Мендес

Актриса, дружина актора Раяна Гослінга Єва Мендес знялася для cover story для Shape.

Під час бесіди з кореспондентом журналу Мендес зізналася, що обожнює проводити час з Райаном Гослінгом та їхніми дітьми:

"Я люблю проводити час вдома. Замість того щоб переміщатися з однієї червоної доріжки на іншу, я краще побуду з нашими дівчатками", - сказала актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раяну Гослінгу приписують роман з Еммою Стоун

Більша частина інтерв'ю присвячена тренуванням і харчуванню знаменитості.

"Повернутися до колишніх форм після народження другої дочки було складним завданням. Втім, це виявилося не так важко, як я думала. Я постійно на ногах. У мене двоє дітей і часу на відпочинок практично не залишається".

Але, не дивлячись на велику різноманітність домашніх справ, Мендес все-таки знаходить час на тренажерний зал, який відвідує кілька разів на тиждень:

"Це єдиний час, що я зараз витрачаю на себе. Якщо я знаю, що у мене є час, який я можу провести в залі, я обов'язково їм скористуюсь.В міжсезоння я займаюся в залі три рази в тиждень, але коли готуюся до події або наближається літо, то відвідую тренування вже п'ять разів на тиждень ", - говорить Мендес.

Однак без правильного харчування вона не домоглася б значних результатів:

"Я намагаюся думати про їжу як про паливо для мого організму. Я виросла в родині, де постійно їли рис і боби, тому і зараз я включаю їх в свій раціон. Мій обід, як правило, складається з стейка лосося, рису або киноа і салату ", - сказала актриса.

Мендес і Гослінг разом вже багато років, в минулому році у пари народилася молодша дочка.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Раяна Гослінга розповіла, чому уникає червоних доріжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі