вівторок, 10 травня 2011 09:25

Дружина пішла від Арнольда Шварценеггера

Арнольд Шварценеггер і його дружина Марія Шрайвер оголосили про свій розрив. Шлюб з Шрайвер свого часу допоміг кіноакторові австрійського походження потрапити в найбільш відому політичну династію США. Пара, котра перебувала у шлюбі 25 років, розійшлась менше ніж через півроку після того, як Шварценеггер залишив посаду губернатора.

Вони зробили офіційну заяву газеті The Los Angeles Times після того, як журналісти помітили, що Шрайвер не носить обручку.

"Це був час великих особистих та професійних досягнень для кожного з нас, - йдеться в спільній заяві Шварценеггера і Шрайвер. - Після довгого обдумування, роздумів, обговорень і молитов ми разом прийшли до цього рішення".

Подружжя також повідомили, що розходяться друзями. За даними газети, Шрайвер ще кілька тижнів тому виїхала зі спільного дому.

Ініціатором роздільного проживання стала колишня "перша леді Каліфорнії". Тим не менш пара розійшлась без скандалів і взаємних претензій.

"Мені здається, що єдине, що тримало нас разом останнім часом, - це наші діти, - розповіла Шрайвер. - Але, я думаю, ми будемо працювати над майбутнім наших стосунків. Це останнє, що ми розповімо. Все-таки це наше особисте життя - ні ми, ні друзі нашої родини не будемо більше коментувати прийняте рішення".

Пара ростить чотирьох дітей: 21-річну Кетрін Юніс, 19-річну Крістіну Марію Аврелію, 17-річного Патріка і 13-річного Крістофера.

Зараз ви читаєте новину «Дружина пішла від Арнольда Шварценеггера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі