понеділок, 23 червня 2008 11:11

Дружина нардепа-бютівця любить полуничку (ФОТО)

Дружина народного депутата-бютівця Сергія Власенка Наталія Окунська, напевно, дуже любить полуницю і морозиво. Ще вона активістка світських тусовок. Інакше, як пояснити її появу на презентації першого в Україні і Східній Європі об"ємного морозива у вигляді полуниці, яка недавно пройшла в Києві. На цей раз Наталія прийшла з донькою, адже морозиво само по собі асоціюється з дитинством.

Але "просто" презентація була б нудна, через це організатори придумали конкурс для присутніх. Вийшло "Дітям морозиво, бабам - показ мод". Журналісти за допомогою дизайнера Андре Тана, який, до речі, цього вечора спробував себе в ролі ведучого, створювали наряди з полуничками. Оцінювали зіркові творіння не менш досвідчені модники Ольга Навроцька, Інна Цимбалюк, Валід Арфуш та Владислав Яма.

На прилавках об"ємне морозиво з"явитися тільки з наступного місяця за ціною 5 гривень. А поки що, смак полуничного морозива знає тільки столична богема, пише VIP.

Зараз ви читаєте новину «Дружина нардепа-бютівця любить полуничку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі