середа, 02 січня 2019 11:30

Дружина футболіста випадково виклала фото і позбавила чоловіка кар'єри
4

Захисник "Галатасарая" Сердар Азіз прикинувся хворим, щоб полетіти на відпочинок. Обман ненавмисно розкрила його дружина Тугче, виклавши фото з чоловіком на березі океану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина футболіста показала розкуті фото у спідньому

Перед матчем із "Сівасспором" футболіст повідомив керівництву клубу, що не готовий грати через розлад шлунка. Гравцеві дозволили не бути присутнім на матчі. Оскільки після цього туру в чемпіонаті Туреччини починалась майже місячна перерва, подружжя Сердар вирушило на Мальдіви.

Через 12 годин після матчу Тугче опублікувала в Instagram фото, де її цілком здоровий чоловік ніжиться на курорті. Незважаючи на те, що кадр був швидко видалений, це викликало великий скандал у команді.

Спершу шум підняли фанати "Галатасарая", які здивувалися, як Азіз впорався із перельотом, якщо у нього не було сил навіть приїхати на матч. Керівництво клубу відреагувало миттєво: гравця виставили на трансфер, а тренерський штаб відсторонив його від тренувань.

Зірка Instagram дружина футболіста команди Buffalo Bills Джордана Пойєра, Рейчел Буш, поділилась черговим відвертим фото.

Зараз ви читаєте новину «Дружина футболіста випадково виклала фото і позбавила чоловіка кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі