середа, 13 січня 2021 18:10

"Довго вибачався". Актор серіалу "Перші ластівки. Zалежні" розповів, як ледь не зірвав освідчення

"Довго вибачався". Актор серіалу "Перші ластівки. Zалежні" розповів, як ледь не зірвав освідчення
Протягом 5 днів чоловік не міг підібрати вдалий час для освідчення. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Актор Олександр Рудинський поділився подробицями освідчення коханій Марії. Чоловік, який зіграв Льошу Сметаніна в серіалі "Перші ластівки. Zалежні", що показує "Новий канал", під час підготовки до освідчення не уявляв, скільки випробувань чекає на нього. Він зазначив, що спочатку кохана ледь не знайшла обручку.

"Ми полетіли з виставою на гастролі до Угорщини, були там 5 днів. Я взяв Марію з собою, ми жили окремо від усіх. Обручку купив заздалегідь і сховав її у валізі. Коли приїхали в орендовану квартиру, Марія одразу ж туди полізла, щоб взяти речі й піти в душ. Я кинувся на неї, почав обіймати, щоб вона випадково не знайшла обручку", - згадував Рудинський під час інтерв'ю для YouTube-проєкту "Экзамен на откровенность" Маші Єфросініної.

Протягом 5 днів чоловік не міг підібрати вдалий час для освідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щурук створила Instagram-акаунт її персонажа для ролі в серіалі

"В останній день ми знайшли колесо огляду. Я дуже боюся висоти, і в житті на такий атракціон не пішов би, але хотів, щоб цей день запам'ятався. Ми сіли в кабінку, обручка в мене у внутрішній кишені, я пітнів, мені було дуже страшно. Під час 3-го обороту ми завмерли на верхній точці, і я зрозумів: час настав. Впав на коліна, дістав обручку. І тут вона в мене вилетіла й почала котитися по кабінці. Марія стала кричати: "Лови". У кабінці були дірки, тому обручка могла просто впасти й загубитися. Я встиг її упіймати і почав освідчуватися. Це було так соромно. Слова не йшли, я не міг зібратися, довго вибачався. Ще й обручка на палець не налізла з 1-го разу, довелося одягати її силою", – зазначив актор.

У листопаді 2019-го випустили трилер "Перші ластівки". Серіал підняв такі теми, як булінг, підлітковий суїцид, проблеми в стосунках батьків і дітей. Тисячі підлітків після перегляду серіалу звернулися на Національну гарячу лінію "Ла Страда" за допомогою.

Зараз ви читаєте новину «"Довго вибачався". Актор серіалу "Перші ластівки. Zалежні" розповів, як ледь не зірвав освідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі