понеділок, 20 вересня 2010 17:34

Дорожкіна оздоровлювала організм і ледь не втопилась

Дорожкіна оздоровлювала організм і ледь не втопилась

Київська дизайнерка Діана Дорожкіна ледь не потонула під час відпочинку на курорті Пунта Кано у Домініканській республіці.

"У Домінікану я прилетіла з Америки, де вирішувала робочі питання. Незважаючи на завантаженість, мені вдалося викроїти тиждень на відпочинок", - розповіла Діана Дорожкіна кореспонденту Gazeta.ua

"На курорті поєднала відпочинок з оздоровленням організму. Кожного дня займалася у спортзалі, пила свіжовичавлені соки з екзотичних фруктів", - додала вона.

"Перші 3 дні море було спокійним, а тоді розгулявся шторм. Хвилі були у кілька разів вищі за людський зріст. У воду заходили лише найсміливіші. Я була серед них", - похвалилася Дорожкіна.

Дизайнерка зайшла у воду в чалмі та сонцезахисних окулярах.

"Спочатку стрибала на хвилях, а потім вода накрила мене з головою. Хвиля виявилася набагато вищою за мій зріст і кружляла мене так, що було видно тільки кінчик моєї чалми, що розв"язалася. Моя подруга з берега побачила, що у мене неприємності, і кинулася мені на допомогу. Якби не вона, хвилі затягли б мене у відкрите море", - поділилася Дорожкіна.

"Я була щаслива, що вижила, хоч океан відмовився повернути мені чалму та окуляри", - сказала дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «Дорожкіна оздоровлювала організм і ледь не втопилась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі