середа, 08 вересня 2010 14:00

Доронін купить Наомі Кемпбелл палац у Венеції

Доронін купить Наомі Кемпбелл палац у Венеції

Російський бізнесмен Владислав Доронін планує придбати палац "Контаріні-Фазан", розташований в історичному центрі Венеції. Про це повідомляє італійське агентство ANSA.

Палац, побудований в 1475 році, розташований біля Великого Каналу неподалік від площі Сан Марко. Маєток з унікальними різьбленими балконами виконаний в готичному стилі. Він також відомий як "будинок Дездемони". За легендою саме в цій будівлі жила венеціанка, котра стала прототипом шекспірівської Дездемони.

Доронін планує купити палац в якості подарунку своїй коханій супермоделі Наомі Кемпбелл. Пара вже зустрілася з власником нерухомості у Венеції, куди вони прибули на 67-й Венеціанський кінофестиваль. Сума операції не розголошується.

Владислав Доронін є головою ради директорів і одним з власників московської будівельної компанії Capital Group. Девелоперський портфель нараховує більше 70 реалізованих, тих, що будуються, і проектованих об"єктів жилої, офісної та комерційної нерухомості загальною площею більше семи мільйонів квадратних метрів.

Доронін і Кемпбелл почали зустрічатися в 2008 році.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Доронін купить Наомі Кемпбелл палац у Венеції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі