середа, 01 грудня 2010 12:09

Донька Єфросиніної хоче назвати сина Сендвічем

Донька Єфросиніної хоче назвати сина Сендвічем

Телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що мріє про ще одну дитину і хоче, щоб це був син.

"У нас суцільне жіноче царство: у мами - ми дві доньки, у маминої сестри теж дві доньки..," - розповіла Марія в інтерв'ю.

Донька Маші Єфросиніної Нана теж просить ще одну дитину в сім'ї.

"Нещодавно вона розговорилася з нами і сказала, що коли у неї буде син, вона назве його Сендвіч. Ми з Тимуром (бізнесмен, чоловік Єфросиніної) так і присіли! Спитали:" Чому "Сендвіч?" Нана серйозно відповіла: "Тому що мені не можна їсти сендвічі. Я можу хоча б сина назвати так, як мені хочеться?", - зізналася Єфросиніна.

За словами Маші, вона намагається дотримуватися принципів здорового харчування, тому вдома не буває ані ковбаси, ані пельменів. Тому мала і зітхає за забороненими продуктами.

Натомість сама Нана на питання, як вона назве сина, відповіла: "Олексієм", а на питання, ким вона хоче стати, Нана сказала "Мамою!". Дівчинка хоче п'ятьох дівчаток і одного хлопчика.

Любить Нана, за її словами, цукерки, сукні, як у принцес, і навчання.

"Подобаються всі заняття у дитячому садку. Особливо англійська та французька", - запевнила дитина.

А найбільше Нана, за її зізнанням, любить тварин: "Я люблю собак і кішок, які нявкають і гавкають по-справжньому. Я люблю їх торкатися".

Нагадаємо, нещодавно Маша відверто розповіла про стосунки зі своїм чоловіком.Вона зізналася, що жодного разу за вісім років спільного життя не перевірила телефон чоловіка.

Story

Зараз ви читаєте новину «Донька Єфросиніної хоче назвати сина Сендвічем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі